Easybox-urile sunt cea mai bună invenție pentru cei care nu lucrează de acasă. Pur și simplu, scapi de interacțiunea cu curierul, scapi de dat șpagă, scapi de telefoane și scuze fără sens. În plus, o cutie de genul poate să stea ieftin, oriunde.
Mereu am fost curios să văd cât timp stau coletele în Easybox. Dacă în orașele mici nu contează atât de mult, în București și în orașele mari, în care se cumpără constant, este greu cu Easybox-urile. În plus, chiar și evomag sau elefant, nu doar eMAG au început să le folosească.
Ideea a fost bună, dar ajung tot mai mulți oameni să blocheze coletele. Dacă vă uitați pe grupurile de Facebook din diferite cartiere din București veți observa că sunt oameni care cer să se elibereze cutiile ca să poată comanda și ei.
Organizarea coletelor
Nu sunt curier, dar comandând foarte mult și lucrând cu curierii mi-au tot povestit experiențe. E ciudat că încă suntem needucați și nu suntem în stare să închidem o cutie, să nu fie nevoie de un curier care să vină să închidă o clapă. Vă dați seama că sistemul dă eroare în momentul în care cineva lasă ușa așa.
Înțeleg că sunt momente în care nu îți planifici o deplasare, în care se întâmplă să pleci într-o vacanță, dar cu o mică organizare se pot evita momentele în care blochezi pentru mai mult timp Easybox-ul. Vara nu sunt chiar atât de multe comenzi online, dar toamna și iarna…
36 de ore de la notificarea pe telefonul mobil, dacă vorbim de eMAG, dar Easybox-urile funcționează și pe la alte magazine.
Da.
Cel mai probabil coletul deja a fost ridicat de curier pentru a fi returnat magazinului.
Adaugă un comentariu