de ce nu merge youtube

Nu merge Youtube pe Google Chrome?!

De cateva zile, nu pot sa spun exact ca dupa ce am facut update la Google Chrome 33, nu mai merge Youtube cum trebuie.

Culmea este ca daca intru pe Internet Explorer acelasi videoclip de pe Youtube functioneaza cum trebuie. Asadar, problema nu este de la internet, ci de la Google Chrome.

Slavitul Google Chrome, prealaudatul de mine si de altii se intoarce impotriva noastra.

Ironia este ca nu am decat 2 extensii instalate, care nu au nici cea mai mica legatura cu Youtube sau blocarea videoclipului.

Pur si simplu videoclipurile arata ca in poza de mai jos.

de ce nu merge youtube

De ce nu merge Youtube pe Google Chrome?!

Mi-as dori sa stiu de ce nu functioneaza. Pana acum am sters cache, am curatat fisierele temporare si am reinstalat Google Chrome. Nicio rezolvare.

Între timp am găsit o extensie care schimbă formatul. Știți prea bine că s-a renunțat la flash si avem doar html5. Extensia este aceasta și schimbă codecul browser-ului. Vă recomand să o testați și să vedeți ce se întâmplă, dacă sunt modificări.
Puteți să comentați la articol și să încercăm să găsim o soluție.
Votează articolul: 5.0 (3 voturi)
Sending

Comentarii

 1. Gabbriell a zis

  Problema este de la FlashPlayer, la concluzia asta am ajuns eu dupa diverse incercari sa il fac sa redea din nou ca inainte. Momentan se pare ca a aparut un alt update (V. 12.0.0.70), precedenta care facea problema tin minte ca era (V. 12.0.0.40).
  Mie imi reda bine acum, sper sa nu ne mai confruntam cu probleme de genul in viitor.

  • Marius Cucu a zis

   Pentru că am sincronizare pe toate gadgeturile. În plus bookmark parole și nu numai. E destul de greu să schimb dintr-o dată.

 2. Marius Cucu a zis

  Pentru cei care mai intampina probleme, eu am incercat sa rezolv prin sugestia unui comentator:

  Reactiveaza redarea Flash (dezactiveaza HTML5)
  Inchide browserul Chrome
  Click dreapta pe shortcut-ul Chrome > Properties > Open file location
  In folderul in care ajungi intra in folderul „33.0.1750.117” (are denumirea versiunii de chrome)
  Cauta fisierul „ffmpegsumo.dll” (fa o copie a acestuia si plaseaz-o intr-un alt folder) apoi sterge fisierul „ffmpegsumo.dll” din folderul ce poarta denumirea versiunii de Chrome
  Vezi daca acum iti functioneaza clipurile

  Nu a functionat, din cate stiu asta este codec pentru mpeg. Intr-un final am desincronizat tot, am sters tot folderul Google Chrome din AppData, am sters fisierele temporare, apoi am instalat pe „curat” si am sincronizat.
  Acum se incarca fara nicio problema.

 3. Danut a zis

  Eu pentru a naviga pe internet folosesc ubuntu, in rest windows doar pentru .exe-uri, iti recomand sa folosesti un dual boot si nu vei mai avea probleme.
  Sau ma insel eu iar tu pur simplu nu folosesti windows:)?

 4. Matei Irinel a zis

  Salutare,incearca sa stergi tot cache-ul daca nu reinstaleaza chrome,de flash player nu ai nevoie..el este inclus in Google Chrome

 5. Paul a zis

  Nu doar cu youtube-ul sunt probleme, mie foarte multe pagini nu imi incarca chrome-ul, ca si cum nu as avea conexiune la internet, dar alte browsere imi incarca…

 6. madalina a zis

  cand vreau sa deschid youtube imi apare asta.Incorrect certificate for host.
  The server presented a certificate that doesn’t match built-in expectations. These expectations are included for certain, high-security web sites in order to protect you.

 7. Adriana a zis

  Pana acum youtubul mi-a mers…,acum la deschiderea oricarui videoclip imi apare ceva de genul asta: „An error occurred,please try again later.Learn more…” Si nu stiu ce sa-i mai fac!!!Aveti vreo idee?

Da-ti cu parerea(comentariile se aproba manual):