E imposibil să nu găsești locuri frumoase în care să poți mânca bine în Sevilla. Sunt locuri atât pe stradă, cât și restaurante cochete. Mie mi se pare mult mai interesant să mergi să mănânci cu localnicii că așa găsești cea mai bună mâncare.
Oricum, lucrurile sunt asemănătoare cu cele ale noastre, doar că servirea este impecabilă acolo. Nu degeaba Sevilla apare în topurile pentru gastronomie.
La noi, dacă te raportezi la Centrul Vechi s-ar putea să nu găsești atâtea oportunități.
Sandviș luat în zona turistică. Cred că și eu îl făceam mai bun, dar atât s-a putut.

În schimb, în zona mai puțin turistică, în drum spre gara din Sevilla am găsit un restaurant: tipico, așa cum le place lor să îi zică. Jambon, servire, experiență: senzaționale. Păcat că nu am făcut suficient de multe poze și păcat că n-am stat mai mult. Doar am înfulecat repede și am plecat să prind trenul.


Terasa este cea din poza de mai sus, dar vă zic că merită atât prețurile, cât și experiența, în cazul în care ajungeți in zonă.
Ne-am intors si noi recent din Sevilla. Senzational oras.
As mentiona locuri pe care trebuie sa le bifati.
Abaceria del Postigo – exact asa cum trebuie sa fie un local de tapas autentic. Cineva te intampina de la usa, iti povesteste despre local si preparatele din meniul clasic si cel special si te ajuta cu recomandari.
Cele mai interesante combinatii si gusturi, acum doar enumar principalul din preparat, caci nu mai retin toate detaliile: rata, toast cu carnati, burrata cu dovleac, tartar de ton, branza cu ardei – minunate toate! ?