Parcă au explodat burgerii de câțiva ani la noi. Bine măcar că începem să mâncăm la fel de prost, dar mai eliminăm fast food-ul. Cel puțin pe la street food-uri am văzut că se promovează tot mai treaba asta.
Nu știu dacă vă place soia, dar e posibil să o vedem tot mai mult în burgeri. Un pic mai artificial așa.
Sigur, la noi până va ajunge mai durează ceva ani, dar dacă băieții se mișcă bine… putem discuta și despre mâncare artificială.
Luați cu pâine d-aici.
ice4you a zis
Si cand te gandesti ca unul din gloantele primite acum vreo 30 de ani de cineva era ca mancam salamul avea soia …
Costin a zis
Soia nu este deloc ‘mincare artificiala’, continutul de proteine reprezentind pina la 40% din boaba uscata.
Problema este ca aproape toata soia produsa este modificata genetic.
De-abia cind i-or face din petrol (cit o mai tine si asta) poti spune ca maninci burgeri artificiali.
Ca tot veni vorba, aia de la Mac cam gustul asta il au, doar mai trebuie sa optimizeze un pic cifra octanica…
vasile a zis
De ce ar fi o problema modificarea genetica?!
Costin a zis
Daca ar fi vorba doar despre ameliorari, incrucisari intre difritele soiuri (domeniu in care Miciurin a fost pionier) n-ar fi nici cea mai mica problema.
Tragedia este ca au combinat adn-ul soiei cu cel de origine animala pentru a obtine un hibrid rezistent nu doar la modificarile climei ci si la diverse atacuri din partea daunatorilor.
Ori, se pare ca nu s-au facut suficiente studii aupra impactului asupra organismului uman in urma consumului acestui nou aliment.
Sorin a zis
Carne artificială, mîncare artificială, totul se scurge într-o mare rețea colectoare (știti prea bine cum se cheamă rețeaua aia!), și ajunge înapoi la noi, prin fast fuuduri, ca și sursă de „inspirație” – din această cauză avem sentimente artificiale… încet încet devenim niște oameni artificiali… niște oameni din plastic…