Bere cu ghimbir, a?! Preț aici, evident.
Mho, că tot începe să vină perioada de vară călduroasă și tot ne-au oprit ăștia căldura când a revenit frigul am zis că trebuie să mă răcoresc cu niște bere.
Nu sunt eu mare băutor față de colegii de prin jur, dar am zis că e ok să testez câte una și câte alta. Bere din China, Italia, bălării… care mai de care cu eticheta atrăgătoare.
Pe unele le-am luat câte-o bucată și, evident, când a mai venit cineva în vizită… n-am apucat nici să gust.
În fine…
Am descoperit berea cu ghimbir, însă. Am băut una am zis meh, am mai băut una parcă a început să îmi placă. Interesant. Cred că mă abonez.
Altfel, nu înțeleg de ce tâmpenia aia de Corona e printre cele scumpe în cârciumă. Luat un bax acasă… stă atârnat în „depozit”.
Malin a zis
Berea a devenit o bautura irelevanta de cand se amesteca cu tot felul de porcarii, de la tequila la vodka sau cannabis. E suficient sa mergi la raftul cu beri din Alcampo (Auchan) ca sa vezi despre ce vorbesc.
ice4you a zis
Acum o saptamana era sa fac greseala sa pun una in cos de curiozitate, pana cand am citit pe ea ca nu are alcool. Am pus’o socat la loc in raft … neintelegand de ce dracu nu ii zice ceai de ghimbir carbogazificat cum si la restul ceai de hamei carbogazificat fara a batjocuri berea?!
HDcao a zis
Voi incerca si eu aceasta bere.
Merci pentru articol !
Costin a zis
Bere cu ghimbir = ginger beer (USA), acolo se da copii.
Corona e mexicana, n-am idee de ce-i atit de scumpa.
In Italia, sustine gineri-miu, aceeasi Corona e la juma’de pret.
ice4you a zis
Si o bere proasta, dealtfel …