E frumos când se liberalizează piața. Apare concurența, apar prețuri concurențiale, apar servicii noi. Încă trebuie să alerg după acte pentru trecerea la DIGI pentru energia electrică. O fac la ai mei doar pentru că estimările sunt mai convenabile acolo. La mine ar fi trebuit să alerg prea mult așa că am semnat un contract nou cu ei. Nu mai sunt pe piața reglementată, ci pe piața liberă. Ei zic că au prețuri mai ok decât DIGI.
Ambele firme au oferta asta, în Ploiești.
Revenind la Electrica, mai nou puteți să semnați un astfel de contract și de la distanță. Bine, practic se face o cerere de contract.
Îmi place că fiind un contract la distanță poți să-l închizi în 14 zile fără bătăi de cap.
În altă ordine de idei, factura de la curent mi se pare că te fură cel mai mult. Ai tot felul de taxe idioate pe care trebuie să le plătești. Mai ales cea pentru radio TV.
PS. Stați liniștiți că plățile, în oficiul virtual, tot într-o săptămână se procesează.
Malin a zis
Aparent e mai usor sa-ti faci contract de electricitate decat sa scoti un banner din Profitshare. Misto 😀
Marius Cucu a zis
Aparent 🙂
Andrei Daniel a zis
Eu sunt la enel dar mai astept, vreau sa aud pareri de la persoane apropiate care au inceput sa isi faca demersurile necesare pentru a se conecta la energia electrica vanduta de digi, sunt curios.
toro a zis
Salut Marius ! … te rog da-mi cateva indicatii(detalii) asupra contractului electricitate cu RDS . Ma intereseaza defapt rentabilitatea . Momentan sunt pe Enel . Din cate am citit din oferta RDS ,diferentele de cost sunt mici , dar trecerea necesita o gramada de cereri…acte . Oferta este valabila doar pana pe 31.dec.2016 si doar extrasul de carte funciara LA ZI ! dureaza c.c.a 12 zile . SE merita or ba ?
Marius Cucu a zis
Dacă ai un consum de minim 70 KW poți trece pe sistemul liberalizat de la Enel. Prețurile sunt cam pe acolo și la unii și la alții.
Ca să treci pe digi ai nevoie de certificatul de racordare de la enel. La mine a costat 8 lei eliberarea lui.
În rest, cred că trebuie ultima factură de la ei, contractul casei și actele de identitate.
Avantajul, la DIGI, dacă ai toate serviciile la ei și ești la pensie ai reducere la factură. Parcă 20 de lei în total.
Am înțeles, oricum, că prețurile diferă de la zonă la zonă, așa că ar trebui verificat punctual.
toro a zis
Mersi ! pentru promptitudinea raspunsului tau. Am contract cu Enel pt.100KW si plata luna este fixa cu mici variatiuni adica 80/luna . Doar a 3 a luna la citirea estimativa am un +- de c.c.a 10 ron in functie de consumul dat.Eu unul m-am cam fript cu cei de la Digi si acum am multe reticiente . Apropo de fript ” ..dupa multe insistente cu sunat la usi si multe dulceturi am pus botul si am incheiat un contract cu DigiMobil ( 3 eu/luna) si am primit un telefon gratis ( Allview A5 Easy).Mai mult pt.abonament am acceptat . Un telefon mobil pe care numai mobil nu il poati numi. Il incarc full si dupa c.c.a 6ore in standby ,este gol. Folosesc acum doar cartela pe un alt telefon. Zi si mie ce sa fac cu el ? primesc altul in schimb sau dau cu el de pamant cum ai facut tu cu Vonino Zun XS ?
Marius Cucu a zis
Eu am dat de pământ involuntar cu el. Recunosc, nu e cel mai rapid telefon, dar pentru sunat era ok.
De allview m-am ferit până acum, dar telefon care să se miște decent, cu 1 GB de RAM… în zilele noastre. Ah, și cu baterie de 1400 mAh… Și display odios. D-aia prețul lui este sub 300 de lei.
Pentru ai mei am luat telefoane cu butoane. Nu e touch, dar ține bateria 3-4 zile. 🙂