Comand foarte rar mâncare din aplicații. În Ploiești nu e chiar atât de mare concurența și alternativele nu sunt ca în București. Da, nu mori de foame, dar nici nu ți-e bine.
Zilele trecute, însă, ne-am lungit un pic cu niște recenzii și-am zis să comandăm ceva de mâncare. Luăm aplicația, tragem o tură printre oferte ajungem la prima variantă decentă și punem degetul pe o ofertă.
Eu încerc să evit să mănânc carne din oraș, cel mult pe o pizza, asta pentru că n-ai de unde să știi ce-ți pune în ea. Nici cu shaorma nu mă mai împac atât de bine, de aia prefer chimicale ca KFC sau McDolands. Măcar dacă o fac lată să o fac cum trebuie.
Eh, dar am zis să schimbăm și să luăm ceva gătit. Suspect, eu n-am avut nici pe naiba, colegul s-a simțit ca naiba. N-a fost foarte grav, dar nici parfum. Mi-era chiar un pic ciudă că am pus și ceva ciorbă de pui și eu am congelatorul plin de carne de țară, crescută de ai mei.
Și ce văd în ziar la nici o săptămână?! Închis de ANPC. Nup, n-am reclamat noi nimic, dar uite cât de mișto este să comanzi și să nu știi ce mănânci, de fapt.
Piri Piri din Ploiești o să ia o pauză în opțiuni pentru mine.
Costin a zis
Am un buna amic (tare pretentios la ce ingurgiteaza) ce cunoaste Ploiestiul ca-n palma.
Zice ca cel mai bine a mincat la Ziba Paulesti si la Jinx.
Le stii ?
Marius Cucu a zis
N-aș băga mâna în foc pentru Jinx, dar e ieftin.
alin a zis
Cu comandatul online, e foarte ușor ca și afacere fantomă să te listezi și să te apuci de treabă.
În București au fost mai multe cazuri cu restaurante „făcute în cadă”, fără autorizație, care livrau pe platforme de mancare.
Iulian a zis
Bine că nu te-ai făcut cu vreo intoxicație.
Marius Cucu a zis
Eu am avut noroc. 😀
Perfu a zis
Eu prefer sa comand fizic , asa stiu ca mananc ceva cald , asa stiu ce ingrediente se pun si cum arata acel fast food
Justi a zis
Iti recomand restaorantul ANTIQUE. De cand l-am descoperit, cand ajung in Ploiesti mananc doar acolo si am vazut ca fac si livrari.
Marius Cucu a zis
Nu cred că i-am testat.
Stefan a zis
Ce mănânci ști…nu ști în ce condiții sunt ținute alimentele.
Multe alimente sunt ținute în condiții mizere și probabil expirate demult.
Victor1 a zis
Acum au inchis definitiv,era plin de datorii. Fostul patron era un idiot,Fernandes Goncalves Ionut, cred ca a fost insurat cu vreuna din afara si i-a luat numele, omul era si cu capul, injura toti angajatii, baga carnea nevanduta care ramanea seara la frigider si a doua zi o baga la vanzare,era cocina inauntru in bucatarie, trebuia inchis demult dar romanii nu prea fac reclamatii.
Marius Cucu a zis
Deh, uite că s-a terminat până la urmă…