Recunosc, nu m-am gândit niciodată că aș fi putut fi un fan al ascuțitului de cuțite. Cred că imboldul a venit de la Cosmin, când îi urmăream materialele despre cum se ascute un cuțit, cum se folosește un cuțit premium și nu numai.
Nu sunt un bucătar convins, dar mă relaxează ideea de a mai mișca un pic prin bucătărie. Nici amator nu mă consider.
Totuși, îmi place să fiu cât se poate de informat.
Așadar, hai să discutăm despre cum trebuie să ascuțim cuțitele, cele mai bune metode de ascuțit cuțitele, dacă vreți.
Știu că este o mare problemă cu acestea, mai ales dacă vorbim despre faptul că foarte multe persoane nu se implică în alegerea unor cuțite de calitate. Cu cât este mai slab un cuțit, cu atât trebuie să îl ascuțim mai des. E drept, durează mult mai puțin acest lucru.
Voi? Cum procedați?!
Adaugă un comentariu