Voiam să vin și eu cu niște cote de piață, însă de mai bine de o săptămână aștept ceva oficial. Ajungem ca la stat, la 30 de zile, cu cerere la etajul 2.
Acum o săptămână mă miram de cât de multe televizoare vândute prin afiliere erau de 77′. Atunci mi-am dat seama că începe și la noi să fie o piață pentru televizoare foarte mari. Sunt și din ce în ce mai accesibile, probabil că asta este motivul pentru care oamenii aleg să meargă pe „mai mare„.
Atunci am avertizat de distanță și sper că m-am făcut înțeles. Nu de alta, dar să te fâțâi săptămâni cu televizoarele pe scări.
Ei bine, 2025 o să fie un an interesant și pentru Samsung. Doresc să facă panouri OLED și mai mari, de 83′.
Pentru apartamentul meu e clar că m-am oprit la 65′. Am testat de 75′, dar efectiv îmi bloca mai mult de jumătate de perete. 83′ cu siguranță nu ar intra în casă, cred că nici pe geam n-aș reuși.
Dar cine stă la casă… de ce nu?
Acum 3-4 ani am testat miniLED sau NeoQLED, așa cum povestește Samsung, dar era 8K. Aveam rezoluție 8K. Tare curios sunt de cum se vede un OLED 4K la 83′.
Ar fi un experiment și pentru panou. Nu îmi dau seama cât de ușor pot face ca acestea să fie uniforme.
Pe de altă parte, e suspect că anul ăsta doar Samsung Electronics a pus panou de la Samsung Display, iar Sony a rămas cu modelul de anul trecut. Nici n-am avut ocazia să testez Samsung-ul de anul ăsta din cauze de țări calde, dar e curios de văzut dacă la anul vor fi și alte branduri.
Într-un fel sau altul, QD-OLED-ul are mult mai multe avantaje față de un WOLED, așa cum are LG Display. Poate că de aceea a dat drumul pe piață pentru MLA 2.0, simțeau că trebuie să concureze cu LG Display.
De altfel, citind articolul ăsta pot face legătura de ce Samsung nu a comunicat nimic despre panou la conferința de lansare. Că putea fi WOLED sau QD OLED.
Adaugă un comentariu