Fac comparații de televizoare de ani buni de zile. De multe ori am avut ocazia să văd cum sacadează un televizor sau altul, așadar, în rândurile următoare încerc să trag niște concluzii pentru voi.
Sacadare pe televizor Sony
Folosesc un televizor de la Sony de vreo 7-8 ani de zile. A trecut termenul limită, termenul de fiabilitate al televizorului. Dar am făcut și greșeala să îi fac mereu actualizările. Ce se putea întâmpla?!
Uite fix asta. Sony sunt extrem de slabi cu tot ceea ce înseamnă stabilitate pe actualizări. Am telefoane de la ei, am televizor de la ei, ba chiar și cameră foto. Singura problemă a fost cea a actualizărilor.
Sacadare pe televizor de la Philips
Am pățit-o și acolo că tot trebuia să se întâmple și asta. În fapt, nu știu dacă o pot numi neapărat o sacadare, ci mi-am dat seama că pe o generație mai nouă de televizor am avut surpriza ca acesta să se miște mai bine, mai fluent. Hardware-ul era mai bun, probabil că avea și o actualizare de firmware mai nouă, cert este că cel vechi nu se mișca la fel de bine.
Sacadare pe televizor de la Samsung
Cum ziceam, am testat cam toată piața și s-a întâmplat să îmi sacadeze un Samsung nou. Treaba asta s-a întâmplat în momentul în care nu aveam un firmware stabil. Am pățit, inclusiv la telefoane mobile să primesc produse proaspăt lansate și să nu pot avea toate opțiunile disponibile. De aceea au fost situații în care software-ul nu a ținut pasul cu hardware-ul. Lucrurile astea s-au întâmplat, dacă țin bine minte, chiar și pe televizoarele de la Panasonic.
Așadar, nu este un brand anume care sacadează fără un motiv. Peste tot intervin probleme la un moment dat.
Tu cu cine ai avut probleme?
Adaugă un comentariu