Urăsc hardurile în RAID. Nu știu dacă aduc erori sau nu, însă, eu cred că atrag mult mai multe probleme decât toate opțiunile din Windows.
Astăzi s-a lovit de mine eroarea 0x80300024. Nici de nebun Windows-ul n-a vrut să se instaleze pe un PC de la muncă. Atentez la viața colegilor cu Windows 10.
În sistemul de care vă vorbesc se loghează foarte mulți cu MAC OS X și copiază acolo fișiere, randează, își fac de cap.
Așa că și-a permis să dea eroarea 0x80300024 care se pare că este de la anumite fișiere temporare ale MAC OS X-ului.
N-am putut rezolva decât dezactivând 3 harduri și lăsându-l doar pe cel de pe care fac instalarea Windows-ului.
Windows instalat de pe DVD. După 3,4 ani de zile…
cKy a zis
Dar nu te plictisești de loc la munca. Cum au plecat aia, cum ai început sa le personalizezi pe toate.
Vezi în loc de porni, sa nu găsești vreun gang bang cu nevasta unuia din „răposați”
Marius Cucu a zis
Ăsta era PC-ul meu de la muncă. Dar abia aștept să pun mâna pe câțiva TB de HDD. Măcar 20 TB să am și eu pe la serviciu…
Marius a zis
Salut! Nu stiu daca aici e sectiunea potrivita, insa am o mica problema. Am avut pe un HDD instalat Windows 10, apoi cumparandu-mi un SSD l-am pus in locul unitatii optice si am instalat Windows-ul pe el (tot un Windows 10). Pe HDD au ramas vechile partitii, folderele si instalarile. Problema e ca pe Windows-ul din HDD aveam instalate niste jocuri si ajunsesem la anumite nivele, iar instalandu-le din nou ca fresh pe noul SSD m-ar face cu siguranta sa pierd acest lucru. Intrebarea mea ar fi daca exista vreo posibilitate de clonare a jocurilor instalate din vechiul Windows, inca instalat pe HDD, pe noul Windows instalat pe SSD. Multumesc!
Marius Cucu a zis
În mod normal jocurile ar trebui să fie salvate pe undeva prin My Documents. Trebuie butonat pentru fiecare joc în parte. Nu știu să fie vreo soluție de backup pentru salvările jocurilor.