Premiere Pro este unul dintre cele mai cunoscute editoare video de pe la noi. Aș putea spune că, dacă vrei sa editezi în Premiere Pro cu siguranță vei găsi cele mai multe tutoriale pentru acesta. Youtube-ul este plin.
Marele dezavantaj, zic eu, este faptul că acesta nu reușeste să fie foarte stabil. Aș putea merge mai departe și să spun că se bate cot la cot cu variantele Beta de la Davinci, de exemplu. Acolo este normal și asumat să fie erori.
Premiere Pro a reușit să copieze foarte multe funcții de la Davinci Resolve. Ca om care a lucrat ani de zile atât cu Davinci, cât și cu Premiere Pro pot observa lucrul ăsta. Sigur, dacă ne uităm din partea cealaltă, Davinci acum câțiva ani era strict un program de colorizare. Atât. Acum este un pachet de funcții.
Din moment ce placa video este una dintre problemele noastre atunci când vine vorba despre editare video m-am gândit să vă propun cele mai bune plăci video pentru editarea video cu Premiere Pro.
Evident, lucrurile pot extrapola și ar trebui să discutăm un pic și despre celelalte componente ale sistemului, dacă vrem o compatibilitate perfectă. Dar păstrez lucrul ăsta pentru secțiunea de comentarii.
Vasile a zis
„Poate că era resigilat, poate că l-au desfăcut de curiozitate…”, poate ca au vrut sa verifice daca este ceva in cutie 😉 sa nu trimita clientului un ambalaj gol, as completa!
Marius Cucu a zis
Ar fi fost de porc chestia asta.
Vasile a zis
Hai sa povestesc si aici o chestie haiosa vizavi de cumparaturile online si primit altceva decat am comandat. Acum ceva ani in urma cand de abia apareau pe piata LCD-urile, am comandat de pe un site, atunci la inceput, acum de succes, un Viewsonic de 36 de inch si am primit unul de…. 42 de inch, este absolut, absolut real! L-am desfacut, l-am pus pe masa si dupa ceva momente, timp in ce butonam, canale, optiuni, etc. am ajuns la concluzia ca e mai mare decat trebuie, actele si factura erau pe cel de 36, cutia era de carton simplu, fara poza si alte inscriptii, doar specificatiile din cartea tehnica originala erau pe 42. Acum ne intrebam cand sau daca ne va suna cineva de la firma. Intr-o seara dupa o saptamana aproape, ne-a sunat un tanar, care sonda terenul cu intrebari ciudate…. habar nu aveau cui au trimis televizorul :), mi-am dat seama din discutie, ma puneau sa citesc un cod de pe televizor, chipurile faceau un sondaj, a fost ca in Stan si Bran, pana la urma am intrat in discutie mai direct si tanarul a recunoscut problema, la fel si eu, nu vroiam ca cineva sa plateasca din salariu diferenta pe televizor… era undeva la 4 mil., bani pe care i-am si trimis intr-un cont. Nu stiu acum ce sa zic, am comandat multe produse online, totdeauna cu inima deschisa, desigur cu verificarile minime de bun simt, tepe nu am luat, au mai intarziat, nu aveau pe stoc, dar… totul a fost ok pe final, iar produsele merg si acum foarte bine.
ice4you a zis
Prea multele resigilate din ultima vreme au inceput sa apara de noi si prin alte oferte de la altii baietii mult mai apreciati in online. Era de asteptat …
Vasile a zis
De cand cu posibilitatea de returnare, fara un motiv anume, e normal ca multe produse sa fie „reimpachetate” si trimise la alt client. Deja cred ca unii au facut un sport din a testa produse si apoi sa le trimita inapoi 😉
Marius Cucu a zis
Eu chiar prefer resigilatele, am cumpărat, nu am probleme cu ele, dar să fie și un discount pentru alegerea produsului resigilat și cataloghează-l ca atare.
Francisc a zis
si ne mai miram de ce cumpara lumea de la emag?
testezi produsul 30 de zile apoi iti iei banii inapoi/ iei alt produs. fara sa te intrebe de ce.
asa am facut eu cu placa mea video. am luat una la 300 lei, apoi una la 400, apoi una la 500, apoi una la 600. 4 luni a mers smecheria. si cu 600 lei am luat placa video de la baieti. care, zice-se ca e cumparata de la cel.ro (s-avem iertare pentru că i-am amintit).