Am fost în Praga. Am fost pentru a 3 a oară și recunosc că nu îmi displace. Ce-i drept, n-am prins cea mai bună vreme din lume decât în prima zi.
În rest, destul de mulți nori. Așa este când călătorești în ianuarie. Ai surprize de genul. Articolul despre cazarea din Praga deja a prins contur. Am 3 hoteluri în care am stat și pe care pot să le recomand, mai rămâne să vorbim și despre mâncare.
Ei bine, orice român va citi despre mâncarea din Praga ar trebui să nu își facă probleme. O să îi facă plăcere să mănânce pentru că avem gusturi asemănătoare.
Sigur, depinde foarte mult de gustul fiecăruia și de preferințele punctuale ori chiar… despre reinterpretare. De multe ori, ce se aseamănă nu prea are legătură. Ultima găselniță a fost cea a sarmalelor identice cu ale noastre, însă… de fapt, erau ceva foarte rău, vegan. Efectiv, fără pic de legătură, deși estetic erau ca cele din Moldova.
În Praga am fost la primul meu tur gastronomic. Din păcate, nu am salvat datele de contact, însă am avut 2 ghizi locali ce ne-au prezentat foarte bine centrul vechi și tot ce poți să mănânci în zonă.
Aș recomanda fără doar și poate o astfel de experiență pentru că perspectiva este cu totul alta. Sigur, poți testa mâncare, dar altfel este să știi istoria ei ori să știi cum se fabrică anumită bere. Ce poveste a fost!
Mai multă experiență.
Unde mănânci ieftin în Praga?
În zonele mai puțin turistice, evident. Vă pun în poza de mai jos câteva prețuri ca să vă faceți o idee despre cum este situația.
Adaugă un comentariu