Îmi place mobilitatea, dar totodată îmi place și libertatea de alegere. Acestea două nu au nimic în comun, mai ales dacă discutăm despre sistemele All in One. Asta este faptul pentru care eu nu le apreciez și nu le văd atât de bine.
În momentul în care cei care vor face un All in One care să permită upgrade-ul fără probleme eu o să fiu primul care o să le laud. Până atunci sunt de părere că se poziționează mai prost decât un laptop privind mobilitatea și mai bine decât un PC pentru că scăpăm de multe cabluri.
Poate că l-aș vedea ca un sistem business, pentru birouri, pentru încăperi dintr-un mediu aerisit, pe care să nu faci prea multe. Nu m-aș vedea să mă joc pe un astfel de gadget.
Dar, poate, nu știți ce este un All in One PC. Haideți să definim și acest lucru.
All in One este un sistem de componente integrate ce încearcă să ne ajute să facem ordine pe birou și să scăpăm de cablăraie. Este un laptop mai puțin mobil.
Haideți să vedem care sunt avantajele și dezavantajele unui All în One.
Avantajele și dezavantajele unui All In One
Hai să începem cu plusurile, ca mai apoi să vorbim de minusuri.
Avantaje
Cel mai mare avantaj al All in One-ului este lipsa cablurilor. Avem toate componentele incluse în monitor și nu ne rămâne decât să adăugăm un mouse și o tastatură la el. De preferat, wireless.
Putem uita și de boxe. Toate acestea au boxe integrate, nu cu foarte mulți W, dar în funcție de producător se aud mai bine sau mai slab.
Ca avantaj aș putea adăuga și faptul că au un sistem de prindere pentru montarea rapidă prin casă, a unui astfel de dispozitiv.
Sistemele All in One consumă mai puțin. Componentele sunt ULV(ultra low voltaje) sunt construite ca să fie cât mai mici. Acestea, la fel ca la laptopuri consumă puțin.
Un alt avantaj, din punctul meu de vedere, este touchscreen-ul. Sigur, poate fi și un dezavantaj pentru că obosește mâna să stea întinsă spre un monitor, dar senzația de folosire a unui astfel de dispozitiv este foarte, foarte interesantă. Este unul din lucrurile pe care le apreciez la aceste dispozitive.
Iată și câteva avantaje prezentate mai jos:
Dezavantaje
Am vorbit și în introducere despre dezavantaje, dar o să încerc să structurez toate lucrurile care nu-mi plac la sistemele All in One.
Cel mai mare dezavantaj este prețul. Cel mai ieftin All in One pe care l-am găsit aici este în jur de 3600 de lei. Acesta are procesor I3, placă video 820A și monitor de 23′. Dacă vrem performanță, mai mult ca sigur vom putea face un sistem pe componente mult mai ok. Putem discuta aici mai multe detalii.
Upgrade irealizabil. Modelele ieftine, dacă le putem spune așa, sunt limitate la upgrade. Pur și simplu nu pot primi un upgrade. Sunt împachetate într-un loc atât de mic încât este greu ca acestea să fie schimbate. Cel mult o memorie RAM sau un SSD se pot schimba, exact ca în zona laptopurilor.
Odată cu minimizarea componentelor de calculator sper că vom putea să modificăm și mai multe componente. Deja la monitoarele de peste 27′ se fac pași mărunți pentru eliminarea acestor dezavantaje. Rămâne de văzut dacă teoria va corespunde cu practica.
Ce tip de All in One să aleg? Ce brand?
Pe piață sunt destul de multe modele, destul de multe branduri încep să-și facă apariția. Despre fiabilitate nu putem să discutăm în momentul de față pentru că tehnologia încă este la început, încă se caută cele mai bune soluții în această privință.
Îmi plac modelele de la:
- ASUS
- LENOVO
- DELL
și nu pot să nu remarc faptul că Acer și HP vin tare din urmă cu modele interesante. Dacă cele precizate mai sus sunt un pic mai scumpe, modelele ieftine le găsim și la prețuri mai decente, adaptate la puterea de cumpărare din România.
Nu am precizat nimic de iMAC. Cred că stiți că primii care au lansat astfel de dispozitive. Ei sunt liderii acestei nișe, dar din păcate n-au prea prins la noi tocmai din cauză că prețurile au fost destul de mari.
Modele recomandate de mine
All-in-One Lenovo IdeaCentre 3 24IAP7
- Intel® Core™ i3-1220P
- 23.8″
- Full HD
- 8GB DDR4
- 512GB SSD M.2 2280 PCIe 3.0×4 NVMe
- Intel UHD Graphics
- No OS
All-In-One PC DELL Inspiron 7710
- Procesor Intel® Core™ i7-1255U 4.7GHz Alder Lake
- 16GB RAM
- 512GB SSD + 1TB HDD
- GeForce MX550 2GB
- Camera Web
- Windows 11 Home
All in One PC HP ElitOne 840 G9
- Intel Core i5-12500
- 23.8″
- Full HD
- 16GB DDR4
- 256GB SSD M.2
- Intel UHD 730
- No OS)
Depinde de ceea ce vă doriți. Un laptop are un display mai mic, un All in One are display mai mare, este mai fix decât un laptop. Ambele pot primi upgrade din ce în ce mai greu în ultima perioadă.
Cornescu Adrian a zis
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am nevoie de 4 laptopuri pentru birou unde in marea majoritate a timpului se face doar redactare, in rest navigare internet si eventual vizionare filme. As dori ca macar 3-4 ani sa nu am probleme cu ele (in special tastatura). Daca stiti cumva si unele cu windows 10 si pachet office ar fi perfect. De asemenea mi-ar trebui si un server care sa imi stocheze toate datele. MUltumesc.
Marius Cucu a zis
Păi cam orice model este ok. Să fie de 15.6? Ca tastatură… e consumabilă și sunt ieftine, mai ales dacă se face tehnoredactare. În jur de 100 de lei.
Cam ce buget aveți pentru acestea?!
Legat de server? Ce vreți să faceți mai exact cu el? Ce fel de date? Documente, foto sau și video?
Vieriu ioan a zis
Bună seara.Vreau un calculator pina in 4000lei. Ce îmi recomandati? Eventual all en oan.
Marius Cucu a zis
La ce-l veți folosi, strict utilizare clasică? Cam ce programe?
Vasi a zis
Eu mi-am luat acum câteva luni un ASUS cu hard SSD de 512, 16 GB Rami, procesor i5 și merge impecabil, compatibil și cu noul windows 11. Nu e pentru jocuri mari, dar pentru office, youtube, facebook, filme e perfect. Foarte silențios, economic, foarte plăcut vizual estetic. Merită, recomand.
Cornescu Adrian a zis
Da de 15.6.Ca si buget undeva intre 1400 si 2000 lei, daca s-ar putea si cu windows si office. Serverul va fi folosit pentru documente. De tastatura intrebam daca este necesar sa iau un kit wireless cu tastatura si mouse sau sa folosesc tastatura laptopului. De exemplu am vazut ca la Lenovo cam toate flambeaza pe mijloc.
Marius Cucu a zis
Păi tastaturile nu sunt wow în banii aceștia. Vă mai pot sugera o idee. Sisteme All in One. Au display-ul un pic mai mare decât cel al unui laptop cu vreo 3′.
Adrian a zis
Multumesc. Cred ca o sa merg pe aceasta varianta, dar putin mai scumpa, respective all in one hp 22 3103nq. Si ca si server pentru documente ce imi puteti recomanda?
Marius Cucu a zis
Aveți aici câteva lucruri despre NAS
Dascalu Oana a zis
Va rog sa ma ajutati sa aleg un PC all-in-one. Imi trebuie pentru activitatile unui centru de copiere. Multumesc.
Marius Cucu a zis
Ce buget aveți disponibil?
Marin Daniel a zis
Buna seara,m ar interesa un sistem all in one,il folosesc pentru facturare si navigare internet eventual filme,imi puteti da vreun sfat de care sa iau,Ca buget între 2000÷2400.Multumesc
Marius Cucu a zis
Orice model cu SSD e ok.
Cergan Luminita a zis
Buna ziua! Vreau sa i cumpar fiicei mele in varsta de 10 ani un laptop sau all in one. Are nevoie pentru scoala, vizionare DVD uri si informativa COD BLOCKS.
Daca cumpar un All in One gasesc un DVD extern oare? Multumesc!
Ce mi recomandati.. orice sfat este binevenit, chiar si modele recomandate!
Marius Cucu a zis
Sigur că puteți găsi și așa ceva. Sunt foarte multe pe USB.
Monica a zis
Buna ziua,pc gaming sau all in one?.mentionez ca e pt baiatul de 8 ani.vrea pt jocuri dar si pt scoala.ce recomandati?multumesc
Marius Cucu a zis
PC, fără discuții.
Radu Mihai a zis
Salut , ce spuneti de sistemul acesta „Sistem All-in-One ASUS V222FAK cu procesor Intel® Core™ i5-10210U pana la 4.20 GHz, Comet Lake, 21.5″, Full HD, IPS, 8GB DDR4, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics, No OS, Mouse + Tastatura, White” . Cost 3200 lei.Credeti ca gasesc un sistem desktop cu caracteristici mai bune si un monitor full hd de 21.5′ la bani astia ?
Marius Cucu a zis
Cu care să faceți ce activități?! 🙂
Radu Mihai a zis
Scoala online , si cateva jocuri online care nu necesita mari performante (fornite , fall guys etc pentru un copil de 8 ani ) . Intreb pentru ca nu am gasit un desktop la acesti bani cu performante mai bune in plus sa ramana bani si de un monitor full hd.
Marius Cucu a zis
Din ce văd, Fornite are cerințe foarte mari, n-o să-i meargă pe așa ceva, nici Fall Guys. 🙂
Dacă vrea să se joace nu prea ies calculele cu acest All in One. 🙂
Radu Mihai a zis
OK .
Multumesc .
Marius Cucu a zis
În jur de 3000 uite niște configurații aici. Dacă nu te descurci, ne auzim în articolul de acolo și poate găsim variante mai optime. Bine, ar fi ok ca cineva să știe să și asambleze 🙂
Andreea a zis
Bună ziua ! Aș avea nevoie de un sistem pc ALL IN ONE pentru orele online, având bugetul de 3500-4000 maxim. Îmi puteți recomanda ceva ?
Marius Cucu a zis
All-In-One Lenovo V30a e mai mult decât suficient. Atenție, nu se poate juca cel mic pe el, da?! 🙂
Clopotel a zis
Bună ziua,
Pentru contabilitate ce recomandați sistem all în one intel/Rizen 5/7,16 GB Ram, display mare sau laptop gaming Rizen 7,8 GB Ram 17 inch. Menționez ca bugetul este de maxim 4000 lei. La sistem all în one este vreo problema dacă îl mut dintr o camera în alta, schimbând zilnic priza?
Mulțumesc
Marius Cucu a zis
Păi decizia trebuie să fie la dvs, dacă aveți nevoie de display mare sau nu. Nu este o problemă să mutați, dar credeți că este comod să faceți asta zilnic?! 🙂 Atât timp cât se păstrează oarecum temperatura constantă, la modul că nu îl duceți de la 0 grade la 30 de grade nu ar trebui să fie probleme pentru niciun electrocasnic.
Simona a zis
Buna ziua,
Sistem PC All in One LENOVO IdeaCentre A540-27lCB, Intel Core i7-9700T pana la 4.3GHz, 27″ QHD, 16GB, 1TB + SSD 512GB, AMD Radeon RX 560X 4GB, Windows 10 Home
Credeti ca este prea mult un astfel de AIO pentru:
un soft de salarizare si module de resurse umane
office
navigare net
editare foto si video (amator)
filme
jocuri
Va multumesc!
Marius Cucu a zis
E foarte ok un astfel de model. E echilibrat, chiar dacă vorbim despre un procesor din gama T și n-ar fi chiar potrivit pentru foto. Dar la nivelul ăsta e mai mult decât decent. 🙂
Simona a zis
Va multumesc.
Dar, imi mai permit o intrebare. Ar merita sa mai adaug ceva la buget si sa iau un altfel de procesor, mai bun si pentru editare foto?
Marius Cucu a zis
Nu prea pot fi aduse modificări all in one-urilor. Dacă te gândești la upgrade-uri consistente alege un PC.
Vasi a zis
Bună. Despre răcire ne puteți spune ceva ? Doresc să achiziționez unul bunicel dar vreau să ştiu dacă nu ia foc dacă stă deschis 14 ore pe zi, pentru office, filme, youtube, facebook, fără jocuri. Având o asemănare laptopurilor si acel alimentator, nu se încing prea tare ?
Marius Cucu a zis
Pentru treburi office este mai mult ca ok. Nici n-au nevoie de o răcire wow, sunt un fel de tablete puse pe vertical, cu ceva mai mult spațiu. De răcire bună ai nevoie pentru plăcile video de top, dar nu e cazul la așa ceva.
Filmele consumă ceva mai mult, dar depinde foarte mult de rezoluția ecranului. FULL HD duce cam orice placă video integrată în procesor.
Vasi a zis
Deci în mare rezistă 14 ore pe zi deschis, fie pe office, fie pe youtube, facebook sau filme, nu ia foc. Mă cam încurca spațiul mic dintre piese și acel cablu de alimentare ca la laptopuri care știu că se încălzeau tare. Am găsit tot felul de explicați și specificații despre orice, mai puțin pe partea asta cu răcirea la o uzură îndelungată. Mulțumesc.
Marius Cucu a zis
Uită-te la el ca la un laptop cu tastatură separată. Sau o tabletă în picioare. Cu cât e mai slim, cu atât avem o răcire înghesuită. Și deh, electronica nu minte, iar legile fizicii nu s-au schimbat peste noapte 🙂
Vasi a zis
Bună ziua. Revin cu o nedumerire. Am ales un model, iar în comentarii spunea cineva că la instalare windows mai trebuie un driver intel pentru a se vedea și hardul SSD, altfel nu-l vede. Acesta ar fi modelul https://emag.ro/sistem-all-in-one-asus-v241eak-cu-procesor-intelr-coretm-i5-1135g7-pana-la-4-20-ghz-tiger-lake-23-8-full-hd-16gb-ddr4-1tb-hdd-512gb-ssd-intelr-irisr-xe-graphics-wi-fi-windows-10-pro-v241eak-ba025r/pd/DJNTSDMBM/?ref=fav_pd-title . Ne puteți explica dacă așa e și care ar fi rezolvarea sau un link către acel driver ? Mulțumesc.
Marius Cucu a zis
Nu prea înțeleg comentariul acela, dar Windows-ul n-ar trebui să aibă vreo problemă cu SSD-ul. De când testez eu SSD-uri(2010-2011) nu știu să fi instalat vreun driver pentru SSD-uri. Ok, este un software pentru optimizare de la fiecare producător, dar driver nu. Și, oricum, nu influențează cu nimic.
Din moment ce scrie că are Windows 10 Pro ar trebui să fie funcțional încă de la început. Ai nevoie de o configurare minimă, să îți bagi datele tale. Atât.
Vasi a zis
Mulțumesc mult mult mult. Mai rar așa om atent și săritor în explicații.
Vasi a zis
Revin cu un comentariu. Am luat acel PC All în One. Se mișcă excelent cu toți cei 16 giga RAMI. De încălzit după 15 ore de funcționat non-stop abia se simte călduț la mână. Doar alimentatorul acela ca la laptop e mai cald. În rest, merită toți banii.
Marius Cucu a zis
Super. Mă bucur că ești mulțumit și că ai revenit cu update 🙂
Vasi a zis
Dacă tot v-am descoperit ca site/grup în care întrebările noastre primesc răspuns (l-am întrebat și pe Buhnici, fără răspuns), am zis să revin să ajut și eu pe alții la rândul meu cu experiența acumulată până acum și pe parcurs. Despre sistem încă un lucru remarcabil, e atât de silențios de-mi dă impresia c-am surzit. Dacă ecranul intră în stanby, nu se aude nimic, doar un led minuscul din bara de difuzoare care pâlpâie mă anunță că e sistemul deschis, pornit. Foarte fain, recomand. Mulțumesc Marius.
Marius Cucu a zis
Păi înseamnă că ai răcire pasivă pe acolo, dacă nu se aude nici măcar un ventilator.
Nici eu nu le știu pe toate(mi-ar fi imposibil), dar din discuții găsim rezolvări.
Vasi a zis
Are deja 14 ore de funcționare continuă, office, youtube, facebook, muzică, film, toate azi. Am pus mâna jos unde are grilajul de răcire și observ locuri unde temperatura are 1 sau 2 grade mai mult decât mâna mea, dar și locuri unde simt rece. Asta cu răcirea pasivă cum e ? Poți explica un pic ? Mă așteptam măcar de la harduri sau vreun ventilator să scoată ceva sunete, dar nimic. Deja parcă îmi pare rău că am întârziat așa mult să-l cumpăr.
Marius Cucu a zis
Păi răcire pasivă înseamnă numai radiatoare, fără ventilatoare. HDD-uri nu mai există, ai un SSD acolo, nu mai sunt platane, nu mai cârâie nimic. Ca ăsta.
Youtube-ul e decodat direct de procesor, de placa video integrată de pe procesor, e normal să nu fie probleme.
Vasi a zis
Modelul ăsta are și un SSD și un HDD. SSD de 512 GB și HDD de 1 Tera. Cât despre radiatoare, sunt mai ok sau nu decât cele cu ventilatoare ?
Marius Cucu a zis
Atunci e în standby până la noi ordine. Probabil că este și de 5400 RPM.
Ca să stresezi un pic All in One-ul ar trebui să îi faci ceva teste sintetice, să vezi dacă sunt probleme de orice fel, încât să știi că e ok pe termen lung. Bagă un PC Mark și vezi cât se încălzește.
În teorie, din moment ce este vorba de un procesor cu placă video integrată nu ar trebui să se încălzească foarte mult. De asta cel mai probabil este ceva pasiv acolo. Nu există unul mai bun ca altul, ci există: face față la task-uri. Dacă îi faci ceva teste și nu „țipă” nu ar trebui să te deranjeze nici pe viitor.
Vasi a zis
Revin după un timp cu o dilemă. Al meu all in one e legat prin HDMI la televizor ca prelungire, mut filmele din el pe televizor când am de urmărit ceva bun. Dilema este că sunt momente când ecranul all in one se închide, beznă totală, deși în spate rulează youtube și orice mai am deschis, se închide cam 5 secunde apoi când își revine apare o fereastră mică pe care scrie PC MODE. Mai pățesc asta și când aprind TV în timp ce mă uit la PC. Vreo idee, careva ?
Nick Costandache a zis
Buna ziua , am un All In One – AIO 520-271 KL de care sunt foarte multumit, dar din pacate nu ese compatibil la UPGRADE Windows 11 ,oricum este din 2010 , asa ca cu aceasta ocazie as dori sa-l schimb si ma gandeam la Sistem PC All in One LENOVO IdeaCentre 5 27IMB05, Intel Core i7-10700T pana la 4.5GHz, 27″ QHD, 16GB, 1TB + SSD 512GB, Intel UHD Graphics 630, Windows 10 Home (Idea Center A 540 -I5 -27 inch ) V-as ruga sa-mi spuneti , daca este compatibil la UPGRADE si daca este ok ptr. editare foto daca Dv aveti alte recomandari ( buget 10000) All In One care sa se potriveasca celor spuse mai sus , existente acum in vanzare , ma gandesc ca la sf. anului cand urmeaza sa apara sistemele cu windows 11 inclus vor creste si preturile … va multumesc.
Marius Cucu a zis
Oficial, nu este niciun sistem de operare compatibil cu Windows 11. Neoficial, tot ce este din seria nouă este compatibil.
Editarea foto de pe All in One ți se pare în regulă, din punctul de vedere al culorilor?! Fac și eu editare și mereu încerc să fiu cât mai aproape de adevăr, cu un monitor OK.
Bratulescu Nicolae a zis
Buna ziua, ce poti sa-mi spui despre acest,Sistem PC All in One TouchPie LP19, AMD FX-7500 Quand-Core pana 3.3 GHz, 19″ Full HD, 4GB DDR3, SSD 128GB, AMD Radeon R7 Graphics,îl folosesc doar pentru filme 5-7ore zi și descărcări filme 24 din 24 ore. Va multumesc
Marius Cucu a zis
Nu știu dacă ați pus așa cum trebuie denumirea. Doar filme și atât?
Bratulescu Nicolae a zis
Da,sunt navigator și îl folosesc acasă,la descărcat seriale si la vapor doar la filme nimic altceva. Serialele sunt HD
Marius Cucu a zis
Păi atunci de ce nu un laptop, din cauza tastaturii sau care ar fi motivele?
Bratulescu Nicolae a zis
Pana acum am folosit un All in one de 23,5 și am încercat un Laptop de 17,3 și am ajuns la concluzia ca nu ma mulțumește un 17,3 cat sunt maxim,acesta este de 19,5 și sper să-mi satisfacă pofta?
Marius Cucu a zis
Am înțeles. Chiar dacă este un preț mic, mi se pare puțin să ai doar 4GB de RAM în 2021, fie și pentru filme.
Bratulescu Nicolae a zis
Multumesc, mi-ai fost de un mare ajutor
Vasi a zis
A trecut deja 1 an de când dețin un All-in-one ASUS cu procesor i5, 16 GB Rami, hard SSD 512 GB + 1 Tera HDD, placă video integrată și pot spune că se merită investiția. E foarte silențios, duce lejer filme HD și Full HD, deschid 5-6 tab-uri în Chrome deodată și nu gâfâie, am deschis mai multe programe deodată, AIMP2, VLC, office, chrome, un program de editat poze, unul de editat filme, camera web HD care e mai mult decât decentă și nu a sacadat deloc, nu a încetinit, procesorul sa menținut undeva la 37%, RAMI la maxim 50%, temperaturile la procesor, hard undeva la medii spre normal. Este o achiziție foarte bună, merită fiecare bănuț. Cât despre upgrade, există deja mai multe tutoriale cum se desfac astfel de PC-uri, în funcție de model poate fi mai ușor sau mai complicat, dar nu imposibil.
Mihai a zis
Buna ziua.Am o intrebare vizavi de sistemele all in one:au acumulator,ca la laptop,sau trebuie tinute tot timpul in priza,ca la desktop?Multumesc.
Marius Cucu a zis
In priza doar, nu sunt chiar atât de mobile.
Vasi a zis
Trebuie ținute tot timpul în priză, nu au acumulator.
Mihai a zis
Multumesc frumos Marius pentru rapiditate si promptitudine.
radu a zis
Buna ziua! caut un sistem all in one, pt serviciu.ma intereseaza fiabilitatea, calitatea imaginilor si dimensiunea lor( pt interpretări radiologice).Multumesc pentru recomandari!
Vasi a zis
Am eu un model de la ASUS de vreo 18 luni și merge foarte bine, procesor i5, 16 GB RAMI, SSD hard, nimic de reproșat până acum. Recomand așa ceva https://emag.ro/sistem-all-in-one-pc-dell-inspiron-7710-27-inch-fhd-procesor-intelr-coretm-i7-1255u-4-7ghz-alder-lake-16gb-ram-512gb-ssd-1tb-hdd-iris-xe-graphics-camera-web-windows-11-pro-di7710i7165121w11p/pd/DT7C0LMBM/?X-Search-Id=6ecb64ebfd61433eae7b&X-Product-Id=100549559&X-Search-Page=1&X-Search-Position=2&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view sau un model care să conțină și placă video dedicată, gen NVIDIA GeForce ….. gen ăsta https://www.emag.ro/sistem-all-in-one-dell-inspiron-7700-cu-procesor-intelr-coretm-i7-1165g7-pana-la-4-70-ghz-tiger-lake-27-full-hd-touch-16gb-ddr4-1tb-hdd-512gb-ssd-nvidia-geforce-mx330-2gb-gddr5-windows-10-pro-di7700i7/pd/DD76MDMBM/?X-Search-Id=570fa1fb275425834748&X-Product-Id=76453494&X-Search-Page=1&X-Search-Position=5&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view . Sunt cam scumpe cele cu plăci video, dar dacă nu aveți nevoie de o grafică specială ca pentru jocuri, atunci merg și modelele de la 3.500 – 4.500 lei cu placă video integrată, important e să aibă procesor puternic, memorie ram destulă minim 16 GB și hard SSD în plus cele cu diagonală de 27 de inch cred că vor fi destul de mari.
roxana ionascu a zis
Buna ziua, ce sistem All in One mi ati recomanda strict pentru a viziona filme?
Marius Cucu a zis
Majoritatea. Ce buget aveți? Ce diagonală vreți?
roxana ionascu a zis
bugetul undeva 2.500 – 3.000
diagonala 21-23 inch
Vasi a zis
Eu am de la ASUS și e grozav. Foarte rapid și destul de silențios, e ca un laptop dacă ne luăm după piese. Pentru ceea ce ai tu nevoie, ăsta e brici…. https://www.emag.ro/sistem-all-in-one-asus-expertcenter-e3-e3402wbak-cu-procesor-intelr-coretm-i5-1235u-pana-la-4-40-ghz-23-8-full-hd-16gb-512gb-ssd-intelr-uhd-graphics-windows-11-pro-black-e3402wbak-ba296x/pd/DWX8TDYBM/ .
roxana ionascu a zis
Multumesc.
Marius Cucu a zis
Recomandarea lui Vasi e foarte bună. Dacă nu sare cu mult bugetul tău, poți alege acel All in One.
Vasi a zis
Poți reveni oricând cu întrebări și nelămuriri, deja am ceva experiență cu așa model.
roxana ionascu a zis
Multumesc Dl Cucu, sigur daca mai am nelamuriri intreb.