De ceva timp am tras-o pe dreapta cu munca, așa cum am povestit p-aci. Am zis că e mai ok să faci treaba asta de acasă. O decizie pe care n-o regret, o decizie care mi-a lăsat timp să învăț lucruri noi și să direcționez stresul în altă parte.
În fine, introducerea e din amintiri, dar voiam să fac un sondaj printre cei care mai știți una alta. La noi, aproape de campanii electorale se fac televiziuni și ziare online.
Avem consilieri care susțin zona asta, se face ping pong cu posturile locale.
O bună perioadă de timp a rămas singura televiziune cea la care am fost eu în ultima perioadă, ca acum să se redeschidă cea de la care am plecat acum 7-8 ani. Practic, în oraș au fost 4 televiziuni: Ghiță, Brânză, PSV și niște independenți.
Primul picat a fost PSV(alphaTV), acum ceva ani buni… Ghiță și Brânză au fost trași pe dreapta, iar Brânză a vândut și n-au făcut mare lucru cu licența.
Acum se redeschide Alpha TV sub formă de Ploiești TV. Bine, a mai fost deschisă o dată înainte de alegerile din 2016 și la fel de repede s-a închis. Probabil cu alți reporteri noi, dornici să nu-și ia salariile. Culmea, sunt câțiva din vechea gardă care s-au reîntors.
După toată istorioara asta, după ce am văzut că apare edupedu, că avem atâtea proiecte editoriale de succes în prag de an electoral… la voi cum e treaba?
Mălin a zis
La noi sunt la putere comuniștii. Deocamdată. Poate cu puțin noroc până să înceapă vara scăpăm de ei. Dacă în Andalucia unde au avut majoritate absolută timp de aproape 4 decenii s-a putut atunci cu siguranță se poate și pe la noi…
Costin a zis
Mai frate, n-aveti unguri in Ploiesti?
Ia aclimatizati citiva, imediat incep sa se miste lucrurile.
Spre bine!
Marius Cucu a zis
Nu unguri, nu francezi… 🙁 Trist pe roșu pe aici.
Costin a zis
Nu de alta dar cu ceva timp in urma comunitatea istoricilor s-a apucat sa elucideze unul dintre multele mistere ale unei perioade destul de generic numite ‚navalirile barbare’. Altii au preferat sintagma ‚migratia popoarelor’. In fapt acelasi lucru doar spus altfel.
Mai precis era vorba despre migratia hunilor in Europa. Incepind cu primele atacuri asupra Imperiului Roman pe la 250, continuind cu cele din 409 si 440. Relativ putini numericeste, au reusit sa subjuge nenumarate populatii cu mult mai numeroase ca pina la urma sa se statorniceasca in Cimpia Panonica. Rareori numarind mai mult de 20.000 de luptatori, au maghiarizat populatii de toate culorile, de toate limbile.
Istorici, savanti, cercetatori, au incercat prin cele mai moderne mijloace sa gasesca o explicatie cit de cit plauzibila care sa ofere o solutie, un raspuns. Epuizind aproape intreaga gama de posibilitati s-au gindit sa studieze compozitia, textura, gustul, mirosul din lichidul seminal al urmasilor lor, maghiarii din zilele noastre.
In acest scop s-au adresat celui mai mare expert in domeniu, unanim recunoscut, cel care a experimentat indelung acest produs, anume dl. Liviu Dragnea. Raspunsul primit a fost edificator pentru intreaga comunitate stiintifica:
– Indiscutabil, sunt geniali !