Aș vrea să vă plictisesc un pic cu marele meu test.
Când am început cu afilierea eram atât de curios să văd cum funcționează lucrurile încât am citit cărți de marketing, am căutat să fac A/B test în funcție de culori, să văd poziționări și o grămadă de lucruri.
Pierdeam o grămadă de timp cu asta, dar probabil s-au adunat și niște cunoștințe.
Scriind articolul ăsta îmi dau seama că sunt în același punct pe Youtube.
Mi se pare simplu să faci trafic pe Youtube:
- produs nou, de preferat să nu mai fie recenzii
- retenție mare pe video și durata cât mai mare
- titlu direcționat spre clickbait
- poză de featured OK
- engagement
Astea sunt lucrurile care contează, ba chiar văzusem un TikTok recent care nu ar zice nimic nou pentru un om din online. Da, se fac greșeli voluntar, dar și involuntar. Un pic de hate este util întotdeauna și de aceea unii bagă bățul prin gard. Sunt oameni care trăiesc bine mersi din hate-ul pe care îl produc comentariile. Sigur, e o problemă când e prea mult.
Revenind.
V-am pus o poză cu marele meu test de featured. Mi-a luat câteva secunde să fac poza aceea și am vrut să văd cât de multă importanță are brandul.
Treceți peste calitatea pozei, pur și simplu am uitat să fac una și am făcut crop din filmare.

Totuși, din experiența de până acum:
- poza featured contează, dar nu e cel mai important lucru
- dacă pui brandul în poză, iar acesta nu este Apple/ Samsung s-ar putea ca lumea să nu dea atât de mult click
Rezultatele sunt destul de apropiate ca valoare, însă. O să mai repet testul cu prima ocazie. Mi s-a părut mai relevant pentru că ăsta mi-a bubuit. N-am ~18K views la foarte multe materiale.
Daca intr-o poza subiectul este o catedrala si tocmai trece un Bugatti prin fata ei, inseamna o poza stricata. Depinde despre ce subiecte este vorba in poze, nu despre reclamele inconjuratoare, decat doar daca doriti sa scoateti in evidenta reclama, iar subiectul doriti sa devina secundar.