A dat Black Friday în Evomag și-am rămas printre oferte în ideea că bag și un articol. Vreau să îmi iau friteuză. Toți de pe lângă mine mi-au recomandat Cosori și să fie cât mai mare, să ai loc de 2 porții sau măcar să ai unde să pui și cartofii.
Dar dacă vreau mai mult oare nu e bine să folosesc cuptorul electric?
Mi s-au recomandat astea 2: link1, link2. Am întrebat pe cineva care chiar folosește Cosori că trebuie neapărat smart ca să aibă aplicație. Cică e funcțională și OK.
La cuptor și plită fix asta mi-aș dori. Să mă notifice ceva că se face mâncarea.
Doar că, uitându-mă printre recenziile de la Emag… lumea se plânge de fiabilitate. Culmea, au și o variantă fără aplicație și aici au recenzii foarte bune. Și ~500 de recenzii.
Idei?


Am o versiunea Dual-Glaze de 2 ani. Nu am avut absolut nicio problemă până acum utilizare de cel putin 3 ori pe saptamana.
Acum trebuie să schimb coșul (costă 200 RON), pentru că stratul de teflon s-a deteriorat pe alocuri, și nu este foarte sigur la temperaturi mari. Cuptorul funcționează până la 205 °C.
Oho! Aplicația e OK sau n-o folosești așa de des?
E ok si aplicatia insa nu e prea necesara.
O idee: multicooker in loc de airfryer. Am avut airfryer și l-am înlocuit cu un ninja multicooker, din același motiv: teflonul topit pe alocuri. Și din lipsa de spațiu am preferat multicook-er-ul. Face ce face airfryer ul și mai mult decât atât.
Link? Model? Nu mă pricep.
In State, Crock-Pot a cucerit piata. Uite unul cu vas ceramic (Bine, pe vremea bunică-mii, ii zicea cratiță smălțuită).
Stau sa ma intreb, oare de ce nu se pot produce cosuri fara pic de teflon pentru multitudinea asta de airfryare?
Ceva ceramic care sa nu contina nici urma de PTFE pe care oricit l-ai combina, tot profund cancerigen ramine.
Eram bine și eu cu viața mea și a venit comentariul ăsta. ☹️
Prefer sa te sperii decit sa te pling.
😉
Teflonul e daunator doar in combinatie cu temperaturi ridicate peste 260C. Cuptorul asta merge pana la 205
Ceva, ceva tot emana, de ce sa riscam inutil?