yahoo messenger 11

Cum rezolv camera web pe Yahoo Messenger 11?!

Tocmai am instalat pe un calculator un messenger. Cum sunt obisnuit sa instalez cea mai recenta versiune, am bagat Yahoo Messenger 11. Insa, din pacate, nu a rulat asa cum am vrut eu. Sigur, puteti zice ca este versiune beta si este normal sa se intample asa ceva, dar totusi sa nu mearga webcam-ul pe Yahoo Messenger 11 este deja…prea mult :P.

Asa ca m-am folosit de Google si am cautat solutii pentru rezolvarea problemei. Solutii prea multe nu am gasit, asa ca am incercat sa fac toate update-urile pentru Windows, drivere, am curatat registrele..

Cum am rezolvat problema „nu merge camera web pe Yahoo Messenger 11″ ?

Am incercat sa dezinstalez soft-ul camerei web. M-am dus la START->RUN am scris appwiz.cpl si am dat OK. S-a deschis Add/ Remove Programs and Features.

Am cautat driverul de la camera web si am dezinstalat, am recuratat registrele, apoi am restartat calculatorul.

Dupa aceea, m-am dus pe site-ul producatorului si mi-am descarcat cel mai nou software pentru camera web, in cazul meu Logitech.

Sper sa reusiti si voi sa rezolvati problema! Tineti cont, totusi, ca Yahoo Messenger 11 este inca in BETA.

Am mai gasit un script util care curata de registre si fisiere temporare Yahoo Messenger. Daca aveti Windows Vista/ 7 trebuie sa-l rulati ca administrator in cazul in care nu aveti dezactivat UAC. Din pacate acesta nu mai este functional asa ca ar fi mai bine sa incercati sa reinstalati programul, nu inainte de a folosit un program ca asta pentru a optimiza calculatorul.

Comentarii

 1. dANA a zis

  Poți preciza și ce sistem de operare?
  Am instalat YM 11 beta pe un laptop cu Windows 7, care bineînțeles avea și camera incorporată, dar nu am întâmpinat această problemă.

 2. Haine a zis

  Chiar sunt important chestiile astea si stiu ca si eu m-am impotmolit la acest capito si as vrea sa va multumesc pentru ajutorul oferit prin aceste informatii care au fost extrem de valoroase pentru mine..

 3. victor a zis

  am probleme cu messenger 11 xp , asus f5rl , webcam azurewave
  cand incerc sa configurez si sa setez microfon ok sunet ok dar cand ajung la webcam spune ca nu-i corect driverul , si mi se inchide messengerul
  ce este ciudat ca nu pot sa incarc alt mess

  multumesc pt raspunsuri daca vor fi

 4. florin a zis

  am si eu un leptop cu webcam incorporat si nu imi merge camera webcam pe yahoo mesenger 11 ce trebui sa fac casa mearga k mie asa de greu k nu ma mai pot vedea cu rudele din afara tari.

 5. lidia a zis

  va rog sa ma ajutati dc puteti
  am o webcam mica, fujitsu siemens care nu necesita instalare
  a functionat f bine cu ceva timp in urma , dar nu stiu unde am facut ceva , ca acum imi da ms ,,no webcam was found on your system,,
  si nu stiu ce sa i fac
  am crezut ca e camera de vina , dar pe alt calc merge
  multumesc dc ma puteti ajuta

  • george a zis

   asa am patit si eu am o placa de baza sony si nu necesita instalare drivere si mie tot asa mi sa antamplat nu mai ami functioneaza web-cam-ul zice ca nu am memorie suficienta…rable ………….cere altele…:):):):)

 6. robu maria a zis

  nu am camera webpe yahoo messenger11 cum pot sa instalez sa sun cu camera ? ajutatima
  !!!!!!!!!!!!!!am ASUS si windous8 aceasta cerinta de ajutor e pentr_u prietena mea

 7. Kriss Chriss a zis

  Mai am si eu o problema si nu stiu cum sa o repar, de obicei imi rezolv singur probleme ca ma pricep f.b la pc-uri. Dar nu si acum :( .
  Inainte imi apare iconita aia cu web-cam si cu video call pe mess 11,5.
  Dar de cateva luni nu imi mai apare si nu mai merge :( . Si din cauza asta nu mai pot da nici web nici nu pot primi. Am web-cam instalat dar nu stiu ce se intampla de nu imi mai arata aplicatile si nu imi mai recunoaste in totalite web-urile.
  Poate a mai intampinat cineva aceeas problema. Ast si eu un raspuns pleas.
  Msk frumos daca voi primi un raspuns s-au ajutor.

Da-ti cu parerea(comentariile se aproba manual):